Thursday, May 7, 2009

DeZtrukcija

Побити, спалити и свим средствима.. вратити наше трофеје.. дуплу круну на маракану!
Многи позивају данас после купа да се нападају наши играчи и тренер... али нема од тога никакве користи.. јесте да су они дебили тотални.. али то је само трошење времена и енергије... отерана je управa.... и ко је сад крив...и шта треба сад..да се предузме?!:
Ово је нерегуларна сезона, никад нерегуларнија... треба да крвивчно одговарају пацови из савеза мафијаши , јсдфк пакистан због 100 примера судијских крађа и намештених и купљених утакмица.. а борац-војвдоина...је лакрдија... треба и да се поднесе захтев да се поништи првенство... Звезда је шампион..

Њихова организована сатанизација светог Звездиног имена у медијима.. са 1000 наручених чланака у новинама.... су очигледно дали резултата... тако да ни среће више немамо... и боља екипа не побеђује... Јер познато је да речи стварају стварност... речи и групна мисао народа... егрегор.. који је оштећен организованим пљувањем.
Такође СМС КАНАЛ... штетно делује са својим порукама и цео интернет је плодно тло...где гробаљи креирају своју стварност ... засновану на основном принципу МРЖЊЕ према нама, према ЗВЕЗДИ СРБИЈИ БОГУ - антихристи......
Данас ево истиче Ђурђевдан.. и ми као и СВ Ђорђе..морамо да убијемо аждају... у преводу.. морамо да нападамо и ширимо презир према прдизану... да од тог клуба у неком апстрактном смислу направмо - жртву и пошаљмо га у пакао, јер после свих отераних управа итд.. и тражења решења у нама јасно је да на ред долазе комшије као кривци , не треба имати милости према њима.. они су продали душу ђаволу, али буквално.. пре две године кад смо ми освајали дупле круне итд. осмислили су комплексашки план заснован на крилатици .. да комшији цркне крава... (не знам зашто је Имлек један од наших спонзора.. када је био њихов пре) удружили су се са окупаторима ове земље и домаћом мафијом.. и инсталирали своје пацове на кључна места...полицију, сад је све као симболично.. неуспеси.. датуми.. кризе.. а они који намештају јасно је да су већ одавно исценирали. Зато никад не треба признати ову нелегално намештену сезону. И битно је да убудуће на врху сваке значајне пирамиде моћи буду наши људи, звездаши.

ти масонски сатанистички злотвори се баве и тзв. духовним вампиризмом... где имају за циљ испијање људске енергије, крви душе... и од Звезде покушавају да направе Исуса Христа=да нас разапињу... најгори су домаћи јудео масонски властодршци... јер они мисле да ће тиме некако одредити нас да страдамо за њихове грехове, издаје земље итд... и да сав њихов новчани дуг пребаце на нас.

Изгледа да је цела планета земља је од скора прешла у нову димензију где владају нова правила.. да ли су то закони ђавоља аждаје звери из библије.. пред долазак христа...или нешто друго.. не знам .. али је сигурно да колективна свест људи утиче на будућа дешавања... а наш српски етар је затрован демиургом.... лажним божанством..гробарским демоном... Масонски центар моћи вероватно сарађује са тим хрватско ватиканско хазарским пројектом названим Пратизан и заједно контролишу медијски систем и чак користе и разна направе којим емитују сигнале на високој ферквенцији нашег божанског ума.. где нам ометају контакт са нашим Богом... успут емитујући и сублиминале поруке. (знам да је ово најцрња теорија завере али морам да напишем... да људи пазе да ли су њихове мисли стварно њихове или убачене из правца разних сателита из космоса) Погледајте.. у вестима задњих дана..неки штрајк..фабрике зване Птаризан.. чудно то.. измишљена вест за контролу свести народа...дачићеви људи као штрајкују.. као... сад нисмо само ми у кризи.. него и пакији..и они умиру.. све само да би то њихово смрдљиво име ометало Звездину доминантност у етру, у медијима.

Значи.. и поред вештачки креиране финансијске кризе у клубу и трулих играча, сад треба.. сви да усмере своју борбу против шиптарског клуба и њихових пацова у савезу, медијима... кад се исправи грешка настала њиховом окупацијом савеза, судија..медија..кад њима смркне... нама ће сванути... јасно је свима да неки злобнији ум од мишковића и сличних тајкунчића управља.. спортом...а сама диктатура медијима је гора него деведесетих.... видели смо сви.. ртс је ставио црно-бела говна да преноси данас , а и нашу кошарку су склонили... фрањевац тијанић и они који стоје иза њега свесно као деведесетих на лукав начин покушавају да пропагирају мали страни црни птаризан...
Дакле ти паразити који се хране нашом енергијом.. (тј новцем.) јесу страно ткиво у нашем телу које треба бити одстрањено.... Ако ми већ "пропадамо" нек бар повучемо и јсд пратизан са нама..

ово најозбиљније тражим за нову управу и сезону.. :
-укинути смс канализационе поруке... које се емитују се нашег стадиона.. те поруке нису постојале кад смо ми освајали титуле... и протерати их са стадиона.
-дрес да има спонзора.. било шта да стоји...
-заузети савез и свим средствима отерати толета
-преузети контролу над медијима полицијом и режимом на власти
-иницирати акцију уништавања фк паразит... одузети им намештено.
- узети вратити покрадени новац од државе и довести најбоље играче и тренере

Дакле Свим средствима неопходним освојити титулу, вратити Звездину доминацију.. ако треба и побити све непријатељске играче, навијаче и управе јсдп, савезе,полиције ,медије....

Kill by any means necessary
Win by any means necessary
Live by any means necessary
Die by any means necessary



Звезда је живот.. птаризан нек гори.