Tuesday, May 26, 2009

Нека Сила Влада Са Нама





May the force be with you Lukic

Изабран је председник Црвене звезде Лука Скајвалкер, Владан Лукић је дуго чекани изабрани спасилац, нови у лози звездашких небеских ратника џедаја, нека Влада Владан Витез Вером у силу земљом као и небом.. нека влада фудбалом и Звездом као што је давао голове гробарима у звезданом златном добу 90-их.. амин.
Свети Лука, нека увек користи енергију светле стране, снагу врила и црвеног сунца да исцели Звезду од задобијених рана и за препород клуба и поведе све нас навијаче снажно у коначни окршај против сила таме мрака, против хорди сатанских животињских раса и њихових потомака - мрачне стране и усташа полицијских слуга свиња дебелих, у кк и фк савезу...
Видимо испод ову одвратну и срамотну слику по све гробаре, слику са секташког скупа лопова и мафијаша малог ЈСДп клуба за који нико не навија и не воли више, нити му долази на трули ружни стадион, па праве неке концерте доводе AntiChrist/DeathChild да пробуде мртваца тита из музеја. За разлику од Црвене Звезде која имала пре неки дан на мањој првенственој утакмици и 30000 хиљада верних звездаша спремних да крену у бој за црвено-беле Звездине боје и дигну народни устанак против сила таме и безакоња режимске владе, испод слика која доказ сарадње њихове режимске управе са муслиманско нижом турском расом пацова-љајић, албанско -црногорско босанскоим сељачком мафијом, и СИЛЕ земљаске таме...свиња ивица пичкица дчаић полицијски министар ACAB ,комуњарско говно члан спс-јул омражене и свргнуте хунте, клон вампира са дедиња.



Сад је јасно да су ова говна која треба побити непоштено наместила првенства 2008-09 у фудбалу и кошарци у корист птаризана и да стоје иза свих пороблема у вези Звездиних управа, и да моја иницијатива о поништењу сезоне и хапшењу криминалне мафије на челу овог малог јсд клуба исправна, као и обрачун са кк клубом наркомана днаиловићем, и целом осталом кошаркашком багром која је отела још једном непоштено сезону у лакрдији од 5 утакмице, зар да Србија буде полицијска земља и да се злоупотребљава службени положај да се мањинској раси грипозне гамади са јна дају и краду наши трофеји трофеји већинског народа које морамо сад вратити назад .. убиј закољи да гробар-кер не постоји... од зеке, д.ђурића (срушити зекстра рекламу на врху хотела славија!) до телета, ђунића,тадића усташе ивице издајника људске и српске расе, генетски модификованих робота слуга масонског ватиканског палог запада.
Нека нам је сила Божја у помоћи у борби против гамади... Владане сети се увек силе, користи силу Лукићу.

Црвено-бела небеска сила светла нека је увек испред цроно-белих орк створења !





Звезда је шампион! Добро побеђује зло увек!