Sunday, May 24, 2009

Дезинсекција

Звезда је најбоља и једини прави шампион победник.. сви ми сад станимо уз Црвену Звезду, за њу због свих нас, сви у напад, уништити хапсити.. убити побити сва цроно-бела говна крадљиву мафију по савезима судијама новинарима... црвено бела србија мора да се побуни и устане против смрада црних инсеката са гробља.. сви у напад. Звезда ми је све.. нека умре онај ко ради против ње.

У задње време говнарски комплекси долазе до изражаја... животиње нижа раса ситни инсекти који зује, увек други мањи нижи слабији ружнији клуб.. понављам увек и заувек у вечности.... зашто.. јер смо ми бољи..јачи лепши паметнији.. успешнији трофејнији и зато популарнији масовнији.... комплексе другоразредног јсд педерског друштва ..покушавају да излече..и пре неки дан посетом некој изложби старих крш аутомобила.. званих формула1.. мисле да стоје уз тај број заслужено... али лажу сами себе јер сви знају да је само Црвена взезда бр.1.. заувек.... били су на тој изложби само да би себи или неком непостојећем и трећом лицу оправдали своје крађе и намештања утакмица судије и свих о којима бруји цео град и држава.. њихови медији наравно скривају то.. скривају и допинге и све нелегалне методе мафијашких уцена.. и пуштају вести где те њихове кривоноге имбецилне играчице представљају као да су заслужено украли оно што само фудбалери и навијачи Црвене звезде заслужују. покушавају тиме да изналазе смешне патетичне начине да хипнотишу себе лажима, ... често сами себе на својим сајтовима и форумима величају, лажу.. све ..али не иде... јер је истина заиста тужна по гробаре... зна се ко им је основао и био председник тог мртвог клуба, да им је мали стадион пашњак и још зилион неизлечивих комплекса.. .зато им остаје само да се кидају од муке и трипују да ће имати овај режим и полицију, ситне мафијаше у савезима и спортским орагнизацијама да им краду и намештају... Знамо сви ипак да боље и наше време долази већ ових дана... а они... мало су се зајебали и превише прешли црту.. читава 2 милиметра.. и зато ће добити батине и бити спуштени и уништени.
мењају термине мечева с директором ртс-а и муп..а.... нелегуларно првенство... доказ је те говнарске завере и фудбала и кошарке... коју Делије бојкотују... а и ја .. а да није тако пичке свињске грипозне би биле мртве.. а не усмрђивале овако град... сељаци довучени у град да шире пакистанско балијски усрашки смрад... све ово са полицијом која им чини другу половину трибине и медијима је и јасан показатељ где аждаји треб сећи врат... министру ,ртсу и свињскј управи.
За разлику од њихових комплекса малог клуба .. ми Звезду волимо... навијамо без освртања на нижу расу мртваца хумског турског гробља.. то нам је можда и једина мана... превише смо пустили пацове да се коте... јер силе таме још владају светом... зато сви у напад, једино што је остало је крвава борба.. јер знамо да је Звезда срце Србије.. наше право божанство и једини спас и утеха коју имамо.. Зато нам је и обавеза да ширимо звездаштво свуда да преобратимо и оне плаћене залутале синове у црвено бело.. као што сам ја натерао..неке .. а и знају сви прави разлог зашто су они опседнути толико нама, поред већине гробарских југословена шиптара балија усраша...који желе да униште Србију нападима на понос српства. сви остали пичкизановци су такви јер нам завиде и желе да бар једном осете, да навијају за Звезду, да буду на северу, неки то себи не желе да признају... али, мобилизација је у току.. ил си са нама или против нас.. а спаса за кварни ваљак више нема...коначни крај долази убрзо....зато нека ови малобројни преостали пакистанци и гробари одаберу пут сигурне смрти или пут наде у боље сутра које се може наћи само у навијању за Црвену Звезду...


Не треба навијати за паразитски пројекат комплексашке труле свести.. јер је брука и срамота за сваког нормалног човека да буде поносан и навија за нешто што само намештањима насиљем и крађама судија савеза долази то трофеја.. Они сами знају и верују да ако не освајају(отимају) трофеје били би убрзо угашени јер их нико не воли мали су ружни птари јулословени и да би без пара за подмићивање с убрзо распали... зато тако панично и поседују савезе судије... али време краја им је дошло.. а Звездино време да се ка титули крене је почело..
Београд и Србија навијају и воле Звезду.

Дакле јасно је да после свега што је задесило ове године наш најпопуларнији омиљени клуб да Звезда симболизује срце Србије... а шта је онда п.. наравно пичка.. али нису они српска пичка.. него ружна АЛбанска пичктина.

Ово је jедан коменатр са Делије.нет форума...
"мене, а вероватно и све вас интересује рецимо шта је саша козић радио за истим столом у недељу поподне у једном од бгд "шопинг молова" са зеком лоповом... У срдачном разговору виђен од стране једног другара са трибине... Сто посто потврђено!!! И тај се још увек мота у клубу и издаје саопштења, доноси одлуке..."

Значи ово је невероватно какве шпијуне смо ми гајили у управи.. али ово сам поставио из једног другог разлога...због састанчења зечева и коза.. а ту су и ћурке и још неки животињски примерци који нам воде фудбал ... док је тако среће нема ..људска раса мора да влада... све је то завера... масони су повезани са египатским божанствима.. тотемима који опет представљају сазвежђа.. и сличну митологију... не ради ми тренутно мозак савршено.. па ми не пада на памет још нека животиња.. сем оних дијареја црнчуга... сигурно и међу гробарима има неки вођа животиња.. али не пратим их и непримећујем јер су нижа раса .. једини коме се сећам презимена је онај мајмун из 90-их живина (черги), дакле живине, ћурке.. све то треба под нож... Откривам свима ове завере сад тако да они који су приморани да против своје воље учествују у овоме од полиције и система власти.. да коначно устану и ураде праве ствари за Звездино боље сутра... и боље целе земље.
А такође на том форуму Делија (који је укинуо Цразу Нортх подфорум неправедно,и сајт који држи фoтомонтажну слику глодара на насловној ) виде се неки коментари и исценирани дијалози.. у стилу не треба нам титула... ако Лукић дође...ало бре......... титула или смрт.. нова управа и председник морају по сваку цену паре у клуб савез полицију медије под контролу...а навијачи нека се сете ове пароле и коерографије ............

ДОШЛО ВРЕМЕ ДА СЕ КА ТИТУЛИ КРЕНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Лукић нека влада/Лука Скајвалкер ...нека сила буде са тобом.

А за крај нека послушају глодари ову песму о комплексима њиховим.. знају да их имају увек од нас цигана и да су мали малецни и нико их не воли... и имаће их увек.. јер све што су украли непоштено ..биће поништено кад тад.. том циљу ја посвећујем остатак живота.. а свим осталим наређујем да крену да кољу гамад..
или их склоне из савеза, судијске орг.. полиције медија... како знају, ово све важи и за фудбал и кошарку.... дух петог октобра мора да заживи у свима нама... аждаја и свиње и сви гробарски инсекти морају да се истребе и униште, дезинсекција и дезинтеграција нека почне... И још нека .ти већ бивши, птаризнановци прочитају и ове песме једног мог пријатеља где су обрађене њихове јадне успаванке и где је пацовима још једном поручено да су нам Делијама испод јаја заувек..
ODA GUROVICU

Delijo Milane,
jebaces ih sve,
sve picke grobarske,
ruzne glodare
tudjmanove potomke
Jebaces ivana curkovica znaj,
ali tu nije kraj,
sava milosevica majmuna.
i ivicu kralja pederа
sto djani curcic jebe ga!



SUDBINA TUZNOG FRONTA
Sta grobari rade kad im ne ide,
puse k**ac delijama sve dok ne svrse,
i sve pare ovog sveta da mi ponude,
ja nizasta ne bih propustio grobarsko pusenje
a poruka za duleta svinju i za grobare,
mogu samo u dupe da me poljube!


GROBARSKA HIMNA
Ja sam ceo zivot p**ka,kao mali retard bio,
po skolama ga pusio,siptarsko ime branio,
ja jos sam pederske grupacije deo,
i kad vidim musku guzu napalim se,sa grobarima svojim za prava homoseksualaca borim se!