Sunday, April 19, 2009

Христос воскресе





Звезда воскрсе - ваистину воскресе...
Звездино време радости, победа и вечног живота креће од сада,
а партизнима долази смрт, тама и вечна ватра пакла.




АЛ' МОЖДА ИПАК У НАМА ЛЕЖИ СПАС

Ова порука на прошлом мечу на маракани управи показује да Делије јесу ваИСтину СПАСитељи, Христос Спас .....

Делије су основане 7. јануара... на Божић... (7+1+1989 = 8 = бесконачност -- 8 + 11 слова у ДС = 19=10= 1= први, најбољи,number one, Бог )

Реч Делијa се зна шта значи у српском народу...( храбар луд одважан херојски млад човек - елитни српски коњаник заточник, за време отоманске окупације)..... а сама реч се верује да значи луд, лудило психо-делија.. али ипак реч Делије заистину води порекло из античке грчке митологије (турци немају свој језик.. користили су грчке речи) - дакле од PsycheDelic - Delos - manifest clearly, first will of God (to do (Srpski- Delati, ДЕјство) = Thelia - Theo (God(dess), Deity, Devine, Deus-- БОГ,Божанство ) Logos (Word, J.Christ-- ум, реч, говор, словесност, смисао)) -- Дух Свети.
Дакле ми са севера смо Божанска појава, манифест воље речи Божје, син Божји ИСус ХристОС у светој тројици. Δ

Слично, на божанско порекло Делија указује реч Север што значи
С Вера.."са вером", дакле Делије су доносиоци духа и наше праве вере која је са Севера... тј. Хипербореје.

Црвена Звезда је трећи и основни део светог тројства Бог Отац-Син Исус, Звезда је највећа и најбоља и непобедива - зато имамо и зле непријатеље који желе да сакрију ту истину, па су нас често из пакости а видимо и задњих дана пред Васкрс разапињали у њиховим медијима, али томе мора доћи крај врло брзо јер Божији гнев ће се сручити на такве.
engl. Star - span. it. nem. hebr. - Estrella, Stella, Stern- Ester, -- eng Easter (Васкрс) -Isis,Osiris,Horus ..( Sirius-Orion-Sun) -Исус је Звезда је Бог Отац. Црвена=Red/Род--Родитељ...стари -Star. Звезда je и Србија -мајка, земља, Пресвета Богородица Марија је Маракана, наша Мара... Меру планина.
(edit: Црквена Звона звоне за Београдске Шампионе, Старешине Црквене отварају сјајну Звездану капију ка Богу. ЦЗБГ)........ (Срб Крв Црвен Србин.)

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ - СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ

Јер је Господ Исус Христос својим чудотворним васкрсењем показао своју божанску моћ‚ победио смрт и ђавола и отворио нама пут у живот вечни.Господ Исус Христос је својим чудотворним васкрсењем потврдио победу живота‚ светлости и радости у вери нашој. Јер су рај и пакао стања наше душе. А Исус Христос нам је отворио врата Раја и на земљи.

"Васкрсе Христос, и ад се стропошта! Васкрсе Христос, и падоше демони. Васкрсе Христос, и радују се анђели! Васкрсе Христос, и живот живује! Васкрсе Христос, и ниједног мртвог у гробу!"

Бог Отац -- Хришћанска догматика учи да Отац од вечности рађа Сина и исходи Духа. Отац је узрок у Тројици, што никако не значи да је постојао пре двојице. Истинско постојање Оца јесте једино као Оца Сину и Оца Духу.

Бог Син -- Бог ствара свет речју - логосом својим и одржава га њиме. Тим Логосом ће Бог (Отац) и узхтеднути да спаси свет. Хришћанство учи да Отац светим Духом шаље Сина који се рађа од девојке Марије, узима људску природу и постаје истински човек. Исус Христос је божја Реч - Логос, којим је све створено.

Исус Христос није само добри учитељ и исцелитељ болесних, већ је он, према хришћанском схватању, наново успоставио целу творевину и вратио је у послушност Оцу. Смрт је последњи непријатељ којег је Христос победио својим васкрсењем. Њега као Сина Бог Отац је подигао Духом Светим из мртвих.

Бог Дух Свети -- Хришћанство спомиње светог Духа као последњу личност тројства која се непрестано открива, увек дајући и откривајући и Оца и Сина. Улога Духа је да одржава и чини све дејственим. Та дејственост пре свега значи давање вечнога постојања свему ономе што истински постоји. Духом се Христос оваплотио, Духом Отац одржава створења и целу твар у животу. Време и улога Духа је увек и без престанка, јер без њега нико не може бити у заједници Оцем и Сином.




Зато после свега написаног реч и воља Делија мора да се поштује увек.. и самим тим све остале црне штеточине.. гробари пакији жандари и слични.... јасно представљају у овом животном "филму " антихристе, сатанисте.. јевреје који су разапели Исуса... зликовци су из простог разлога јер су противници нас који смо једини главни и вечни, они сада служе своју пролазну минорну улогу у овом периоду Васкрса лета господњег 2009... али не задуго.. јер дугорочно, духовно и глобално гледано њихов значај је врло мали и небитан, смрт је побеђена.. у вечном животу она не постоји, самим тим гробарска функција је смешна - гробари не постоје, као ни птаризан чије име значи подела-расцеп. Mудрост је у томе - не наседати на ђавољу замку ( не примећивати оног ко је мали и пролазан...( а ако ти тај успе некако да уђе у простор - обавезно га напунити и згазити као мрава)) Ипак сви појединци ако желе да буду спашени могу веома лако да постану Делије и славе Звезду-Бога. Само Звездиним победама и Србија и цео Свемир рађа радост и настаје вечни рајски склад јединства.
Да ли је то баш добро што је спорт изабрани преносник космичке воље и рајске капије повезаности са Христом Богом? за вечни спас човека - јесте.. али за овај период и није јер негативни резултати поготово постају изражајни за време ускршњег поста и кад већ годинама не добијамо утакмице који се играју на велику суботу, у страдању и распећу Христа.. а усташко комуњарско гробарско политички комплексашки савез и сва остала јеврејска ватиканска светска антисрпска мафија намерно дозвољавају да се играју утакмице у тај дан. Али ипак.. крај и царство небеско се ближи, а само у нама црвено-белима лежи вера и С ПАС.